кадър: bTVРедактор: Президентът Румен Радев започна промяната, която продължаваме. За четири месеца

...
кадър: bTVРедактор: Президентът Румен Радев започна промяната, която продължаваме. За четири месеца
Коментари Харесай

Кирил Петков: Радев един път не вдигна телефона да ни каже какво да правим

кадър: bTV

Редактор: 

Президентът Румен Радев стартира смяната, която продължаваме. За четири месеца той ни остави да вършим това, което считаме за вярно и нито един път не ни подвигна телефона да ни каже „ не го правете това ”. Това съобщи в „ Лице в лице ” по bTV  Кирил Петков от „ Продължаваме промяната ”,  който беше безапелационен, че техният претендент за държавен глава е Румен Радев. Петков добави, че е получел единствено поздравления за смелостта от него във връзка осъществените проверки в министерството на стопанската система и неговите структури.

Надявам се Конституционния съд да реши, че когато съм оповестил и съм предал всичките си документи на канадските управляващи, към този момент не съм канадски жител, съобщи Петков. Той разяснява, че ще се радва неговия случай да стане мотив да се реши един път вечно въпроса, какво би трябвало да направи човек с двойно поданство у нас с цел да взе участие пълноправно в политическия живот.

Кирил Петков сподели също, че е горделив, че е приключил в топ 10 на възпитаниците на Харвард бизнес скуул и счита, че това е едно от огромните му достижения. “Ще чуете доста неща за мен в идващите месеци ”, разяснява Петков.

Той добави също, че той и Асен Василев познават всички бъдещи водачи на листи на „ Продължаваме промяната ”, както и всички, които ще са на второ място. Двамата били персонално уверени, че хората са честни.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР